Rólunk Ismerkedjen meg velünk!

A Heoscont Hungária Kft. küldetése: a közúti közlekedés biztonságának fokozása

A legfontosabb biztonsági úttartozékok szakértői vagyunk több évtizedes múlttal: útburkolatjelek, KRESZ táblák, acélszalag korlátok, fényterelő és fényvisszaverő elemek, sorvillogók, burkolati prizmák forgalmazása és telepítése, valamint forgalomterelési feladatok megoldása képezi tevékenységünk legjavát.

További úttartozékokkal is rendelkezésre állunk, melyek az úton lévők komfortját fokozzák: pl.: vadriasztó prizmák, optikai vezető oszlopok, közúti tükrök, sávelválasztók, gyalogos és kerékpáros korlátok, információs táblák és eszközök.

Tevékenységünket utcabútorok, zajvédő falak, behajtást szabályozó oszlopok, parkolásgátló és forgalomcsillapító eszközök, kül-, és beltéri információs rendszerek gyártása ill. forgalmazása és telepítése egészíti ki.

Célunk: hogy mindenki időben hazaérjen...


Csapatunk vezetői és tevékenységük

Tatai Tibor

ügyvezető


Tel.: 06 70 672 7430

Jónás Péter

gazdasági vezető


Tel.: 06 70 672 8214

Sipos
Balázs

táblaüzem,
burkolatjel festés

Tel.: 06 70 672 8220

Molnár
István

raktár

Tel.: 06 70 431 7946

Varga
Vilmos

táblázás, ideiglenes
terelés

Tel.: 06 20 318 9400

Tatai
Tibor

vezetőkorlátok

Tel.: 06 70 672 7430

Varga
Vilmos

burkolatjel festés

Tel.: 06 20 318 9400

Jányoki
Ákos

nemzetközi
kapcsolatok

Tel.: 06 70 431 8346


A Heoscont Hungária Kft. minőségbiztosítási, egészségvédelmi és etikai irányelvei

Célunk a Heoscont Hungária Kft.-nél, hogy szolgáltatásaink és termékeink mindenben megfeleljenek a vevők által elvárt minőségnek. Ugyanakkor kiemelten fontosnak tartjuk a környezet védelmét, valamint munkavállalóink munka- és egészségvédelmét.

Minden munkatársunk felelős saját munkájának minőségéért, és a fenti célokat mindig szem előtt tartva úgy dolgozik, hogy munkájával hozzájáruljon vevőink, megrendelőink teljes megelégedettségéhez.

Tevékenységünk során szolgáltatásainkat megrendelőink igényeinek megfelelően állandóan fejlesztjük. A műszaki-technológiai fejlődés eredményeit folyamtosan követjük és kínálatunkban ügyfeleink részére hozzáférhetővé tesszük. Egyidejűleg munkatársaink továbbképzéséről sem feledkezünk meg.

Eltökélten törekszünk beszállítóinkkal a kölcsönös előnyökön nyugvó, hosszútávú, kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítására és fenntartására.