Referenciáink Néhány példa... További referenciáinkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot !

Közúti vezetőkorlát főbb referenciák

Közúti vezetőkorlát a 76-os főúton

A 76-os út balatonszentgyörgyi vasúti felüljáró hídfelújítási munkái során a vezetőkorlátok cseréjét felújítását végeztük. (2014)

Közúti vezetőkorlát a M85 autópályán

M85 autóút 16+000-24+100 km közötti szakaszon vezető korlát telepítése és a kiegészítő munkák kivitelezését végeztük.(2015)


Aktív útburkolati prizmák főbb referenciák

Aktív útburkolati prizmák az Újlak utcai kereszteződésben, Budapest XVII. kerületében

Az Újlak utcai iskola előtti gyalogátkelőhelyet Signflash sárga villogók és LeveLite aktív burkolati prizmák szolár táplálású kombinált rendszere biztosítja.

Az előtte/utána, valamint később több alkalommal elvégzett mérések sebesség adatai bizonyítják, hogy a rendszer tartósan és nagymértékben javítja a gyalogosbiztonságot, jelentősen növeli a megállási hajlandóságot, csökkenti a megközelítési sebességet. A mérési adatok kiértékelése és a rendszer műszaki leírása innen letölthető.

A rendszer kialakításában és telepítésében cégünkön kívül a Swarco Traffic Hungaria (STH) Kft. és a Stradacolor Kft. vett részt.

LED-es burkolatszegek alkalmazása töltőállomáson

A Szentendrei út MOL töltőállomásán a "Fresh Corner Drive" sáv jelölésére kerültek telepítésre a SIDE25 típusú burkolatszegek a futófény vezérlő elektronikával. A burkolatszegek acélköpenye az üzemanyagszállító kamionok terhelését is elviseli.

A képre kattintva a működésről a YouTube-ra feltöltött videót tekintheti meg.

A rendszer kialakításában és telepítésében cégünkön kívül a Bravo Kft.  vett részt.


Passzív útburkolati prizmák főbb referenciák

Passzív útburkolati prizmák a Győr, Nagy Imre utcai körforgalomnál

A 82. és 83. számú főközlekedési utak, valamint két további városi út csomópontjának kialakítása során létrejött Nagy Imre utcai kétsávos körforgalomban helyeztünk el fehér aktív burkolati prizmákat, növelve a közlekedés biztonságát.